Technisch Nederlands (Technical Dutch)

Schrijven van instructies en handleidingen

Het schrijven van instructies en handleidingen is een vak apart.
In een korte en praktijkgerichte cursus traint LTC Nijmegen uw medewerkers en operators eenduidige instructies te schrijven, afgestemd op uw bedrijf.

Nederlands voor technici

Een cursus schrijfvaardigheid Nederlands voor technici is een goede investering. LTC Nijmegen laat u graag zien hoe de wereld van taal en techniek goed samen kunnen gaan. Uw technici zullen veel profijt hebben van deze training.

Aanpak van de cursus Technisch Nederlands

Voorafgaand aan de technische taaltraining Nederlands vindt een intakegesprek plaats waarin we de doelstelling van de training bespreken.

Tijdens de intake legt de cursist een taaltest af. Op basis van deze resultaten zullen we samen met u het aanvangsniveau en het programma van de technische taaltraining Nederlands bepalen.

Werkvormen

Privé- of groepslessen, wat u wilt. Ons accent ligt op een persoonlijke en praktische aanpak.

We maken samen met u een keuze uit de diverse werkvormen en studiematerialen. Dit kan varieren van directe instructie tot coöperatief leren. Soms kiezen we voor een online werkvorm. Bij voorkeur behandelen we werk- en brachegerelateerd materiaal dat door de opdrachtgever/kandidaat wordt aangeleverd.

Trainers

Bevoegde en ervaren trainers Nederlands met kennis van en affiniteit met techniek.

Helder

Voorkom fouten! Communiceer helder. Het bespaart u veel kosten en ellende.
Duidelijker kunnen we niet zijn.