LTC taaltrainingen en vertalingen

slogan_LTC_Praktisch en Persoonlijk

Wij onderscheiden ons vanaf het allereerste begin door het leveren van kwaliteit, maatwerk, en service met een praktische en persoonlijke aanpak.
LTC werkt, in tegenstelling tot andere aanbieders, met een vast team van trainers en vertalers. Met de meeste van hen werken we ruim 15 jaar samen. Zo bouwen we een hechte, persoonlijke band op met onze klanten. Klanten die in het bijzonder onze praktische en gerichte aanpak waarderen. Onze kennis van hun markt, de wereld van techniek en ons inlevingsvermogen worden hoog beoordeeld.

Trouw klantenbestand

Nu ruim 25 jaar verder, is het aantal klanten enorm gegroeid. Eén van de opdrachtgevers van het eerste uur was Philips Nijmegen, later NXP, voor wie we nog altijd preferred supplier zijn. Bedrijven als Nutreco, BASF, AKZO, Fokker, Hendrix, Stork, MSD,  Synthon en Royal Smit Transformers, GGZ-instellingen en diverse overheden en onderwijsinstellingen behoren tot onze vaste klantenkring.

Uitgebreid talenpakket

LTC is in 1990 in Nijmegen begonnen als een kleinschalig instituut dat voornamelijk trainingen NT2 (Nederlands als Tweede Taal) verzorgde voor hoogopgeleide anderstaligen. Inmiddels biedt LTC een uitgebreid talenpakket aan met de talen Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, en Nederlands voor Nederlandstaligen. Onlangs kwamen daar nog Russisch en Chinees bij.

Erkend Taleninstituut

LTC is erkend door CEDEO en de NRTO en aangesloten bij Develhub.