Wekelijks of intensief

Taalcursus op maat

Samen met LTC maakt u uw taalcursus op maat, aangepast aan uw behoefte en agenda:

Wekelijks of spoedcursus?

Heeft u geen haast en wilt u iedere week één of meerdere lessen, maar dan over een wat langere periode? Dat kan op werkdagen van 8.30 – 21.00 (’s vrijdags tot 17.00 uur)
Of wilt u de taal sneller beheersen en kiest u voor een intensief taalprogramma, een spoedcursus taal, van vijf hele dagen?

Individueel of groep?

U leert natuurlijk het snelst in een individuele training; wij kunnen de cursus zo immers perfect afstemmen op uw persoonlijke leerdoelen.
Een groepstraining is ideaal voor bijv. een afdeling; wij letten er natuurlijk op dat de verschillen in de groep niet te groot zijn.

In-company of in-house?

Bent u niet in de gelegenheid naar LTC te komen? Kies dan voor onze in-company trainingen. Onze trainers komen graag naar u toe.
Zoekt u juist een rustige omgeving waar u zich beter kunt concentreren en niet wordt afgeleid door de dagelijkse werkzaamheden? Dan is onze in-house training een goede oplossing. Bovendien zit u dan middenin het gezellige centrum van Nijmegen.

Advies

Wij adviseren u graag over de voor u beste cursusvorm en komen daarvoor graag naar u toe. Samen maken wij een taalcursus op maat.
U kiest – wij zorgen ervoor dat u de taal op een praktische en persoonlijke manier leert!