Nederlands voor Nederlandstaligen (NT1)

Is het schrijven van brieven, e-mails of rapporten niet bepaald uw favoriete bezigheid maar wordt dit in uw werk toch geregeld van u verwacht?

Of hoeft u niet zo ontzettend veel te schrijven maar moet u wel van tijd tot tijd een presentatie geven voor een groep mensen en weet u niet zo goed hoe u de aandacht van het publiek moet krijgen en moet vasthouden?

Hoe zeker bent u van uzelf dat uw rapport of presentatie goed wordt ontvangen?

Kost het u ook altijd zo veel tijd om een goede brief, rapport of voorstel te schrijven of een presentatie voor te bereiden? En wacht u er daarom dan net zo lang mee totdat het bijna te laat is?

En waar ligt dat dan aan? Is het de spelling of grammatica waar u tegenaan loopt of is het juist een een probleem om de juiste toon te vinden? Of is het lastig om kort en bondig uw gedachten over te brengen?

Praktische en persoonlijke hulp

Herkent u een of meer van deze situaties? Of heeft u een collega die tegen dit soort problemen aanloopt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Heel praktisch en persoonlijk!

Want één ding weten we zeker: u bent zeker niet de enige Nederlander die worstelt met dit probleem en u bent ook niet de eerste die wij helpen.

Wacht niet langer en maak nu meteen een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek met een van onze trainers.

Taaltrainingen Nederlands

LTC Nijmegen biedt taaltrainingen Nederlands aan voor bedrijven, gemeentes en andere overheden.

Aanpak

Voorafgaand aan de taaltraining Nederlands vindt een intakegesprek plaats waarin we de doelstelling van de training bespreken.

Tijdens de intake legt de cursist een taaltest af. Op basis van deze resultaten zullen we samen met u het aanvangsniveau en het programma van de taaltraining Nederlands bepalen.

Maak uw keuze:

Schriftelijk rapporteren en notuleren in het Nederlands

Basiscursus schrijfvaardigheid Nederlands

Schrijven van instructies en handleidingen

Opfriscursus spelling en Nederlandse grammatica

Zakelijk schrijven Nederlands op uw vakgebied

Technisch Nederlands