Over LTC

P en P

Language Training Centre (LTC) uit Nijmegen, is specialist in taaltrainingen, cultuurworkshops, vertalingen, coaching en communicatie.
Wij richten ons op de sectoren techniek, business, farmacie, overheid, onderwijs, psychiatrie.
Heeft u een speciale vraag of probleem? Wij helpen u graag.

Maatwerk in zakelijke taaltrainingen

Maatwerk is ónze standaard. Maatwerk wat betreft inhoud, planning en locatie. Dat levert in de praktijk de beste resultaten op.

Taal als sterke schakel

U communiceert in een steeds sneller veranderende wereld. U schakelt voortdurend tussen mensen, talen en culturen. LTC helpt u om van uw taal een sterke schakel te maken en zo uw omzet te vergroten.
Elke situatie vraagt een andere aanpak – een algemene taaltraining voldoet daarin niet. Daarom focust LTC op gespecialiseerde taaltrainingen voor uw bedrijf, met een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak.

Kernwaarden

Ons streven is om een zo optimaal mogelijke kwaliteit en service te bieden tegen een redelijke prijs, zonder daarbij in te hoeven boeten op onze kernwaarden: integriteit, kwaliteit en servicegerichtheid.

Praktisch en persoonlijk

Communicatie is en blijft voor LTC een activiteit tussen mensen. Dat heeft niets met een ouderwetse of moderne opvatting te maken. Het is gewoon onze overtuiging. Wij zijn u daarom graag persoonlijk van dienst.

Wij geloven in onze praktische en persoonlijke aanpak. Ons vaste team van enthousiaste en betrokken medewerkers weet door jarenlange ervaring wat u als klant nodig hebt. Daar waar technische ontwikkelingen deze aanpak ondersteunen, zullen wij deze zeker inzetten.

E-learning

Als modern taleninstituut integreren wij uiteraard ook digitale leervormen als een hulpmiddel bij blended-learning-trajecten. In eerste instantie gaan wij uit van face-to-face-trainingen.

De toekomst

We gaan ons nog verder verdiepen en specialiseren in de bedrijfssectoren waarvoor wij nu al werkzaam zijn. Zo kunnen we onze diensten en programma’s nog beter afstemmen op de wensen van onze klanten.

Sectoren waarop wij ons verder gaan concentreren zijn:  Techniek (auto-industrie, vliegtuigindustrie, installatietechniek, transformatoren, elektrotechniek, semi-conductors), landbouw en veeteelt,  medische sector en farmacie, bedrijfskunde, chemie, business, onderwijs, gezondheidszorg en psychiatrie.

Waarom LTC?

De missie en visie van LTC

De aanpak van LTC

Onze klanten

Wat klanten over ons zeggen

Erkenningen en certificaten

CEFR/EFK niveaus

Werken bij LTC