LTC Taalthemadag 2018: een groot succes!

03-06-18 Webmaster 0 comment

LTC Taalthemadag
Op 3 juni 2018 heeft LTC voor haar cursisten, oud-cursisten, relaties en introducés van relaties de LTC Taalthemadag georganiseerd met de titel Walk & Talk.

Internationaal

Doel van de LTC Taalthemadag is communiceren, socializen en op een ontspannen manier leren met en van elkaar. Het was een groot succes. De deelnemers kwamen onder andere uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Syrië, Iran, Irak, Spanje, Polen, China, Portugal en Argentinië. Na ontvangst van de goodiebag en het opspelden van de naambadge, vertrok het internationale gezelschap onder begeleiding van gids en trainer Jos Deben richting de Waalkade. Daar heeft de Bastei pas zijn deuren geopend.

Daarna werd de route vervolgd langs het Rivierenpark Nijmegen-Lent. Onderweg werd regelmatig gepauzeerd voor extra uitleg of voor een kop koffie of thee. De LTC-trainers gaven, indien gewenst, taalkundige ondersteuning.

Na een overheerlijke en kleurrijke lunch in de natuur eindigde de wandeling rond 1600 uur bij het voormalige Honigcomplex. Bij bar en eetcafé Stoom kon worden uitgeblazen onder het genot van een lekker biertje of andere dorstlesser.

Voor herhaling vatbaar

Dat er behoefte is aan een dergelijke activiteit is duidelijk, getuige de vele aanmeldingen en enthousiaste reacties. ‘Voor herhaling vatbaar’, lieten veel deelnemers ons weten. En dat gaan we zeker doen!!